Geerdina vertelt

Geerdina vertelt

Gezond zijn en blijven is belangrijker geworden sinds mijn moeder twee keer borstkanker heeft gehad. Ontmoet de eigenaresse van Vevina: Geerdina. Ze is 38 jaar, werkt naast Vevina ook met paarden en maakt het liefst zoveel mogelijk mooie reizen. Geerdina vertelt in deze rubriek meer over zichzelf.

Om te beginnen. Wat zijn je favoriete bezigheden?
Mijn grote hobby waar ik mijn werk van heb kunnen maken is paardrijden. Dat houdt in: paarden rijden, stal werkzaamheden en naar shows. In mijn vrije tijd lees ik graag romans en magazines. Daarnaast voel ik mij altijd heel bevoorrecht dat ik mooie reizen heb gemaakt in Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika en Azië.

Jouw ultiem geluksmomentje?
Het drinken van een kopje thee of glaasje wijn aan het einde van de dag als het werk klaar is. Even 10 minuutjes niks. Heerlijk.

Wat is je levensmotto?
“Laat angst je niet weerhouden iets te doen. Ik mag bang zijn voor iets, maar dat alleen is geen goede reden om iets niet te doen.”

En: “Everybody is fighting a battle you don’t know about, be nice, always.”

Wat zijn jouw doelen op dit moment?
Ten eerste is mijn doel op het moment om Vevina meer onder de aandacht te brengen. Gelukkig heeft Vevina heel veel enthousiaste gebruikers die de beste reclame zijn voor mijn crème.

Daarnaast is gezond zijn en blijven belangrijker geworden sinds mijn moeder twee keer borstkanker heeft gehad. In het eerste opzicht geen doel, maar realiseren dat het niet vanzelfsprekend is dat ik gezond ben en blijf is misschien wel een doel.

Wat zou je andere vrouwen mee willen geven?
Wees blij met jezelf. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar het leven is te kort om je druk te maken over wat je had willen zijn of hoe je eruit had willen zien. Dit is het, nu, dit moment. Ik heb van dichtbij gezien hoe snel je ernstig ziek kan worden. En zodoende geleerd dat alle onzekerheden of imperfecties ineens helemaal niet meer belangrijk zijn.

Wat draag jij het liefst?
In de zomer en in de winter draag ik graag een jurkje. Jurkjes staan mij het leukst en ik voel mij het mooist in een jurkje. Ik heb een peerfiguur: een smal bovenlichaam en een stevig onderstel haha. Maar waar ik ook van hou is lekker basic. Zoals een spijkerbroek met trui.

Last but not least. Waarom ben jij Vevina gestart?
Ik heb Vevina bedacht omdat ik graag jurkjes wilde dragen zonder afgeknipte panty of legging eronder. Mijn bovenbenen schuren namelijk tegen elkaar. Het voelt zoveel lekkerder om in een jurkje te lopen met blote benen.