Klarinda vertelt

Klarinda vertelt

Geluk vindt Klarinda op een zonnig terras met een drankje. En dan natuurlijk het liefst in een jurkje. Daar houden wij van! Klarinda is 19 jaar, student fashionstyling en een van de gebruikers van Vevina. Klarinda vertelt in deze rubriek over haar leven. Lees mee!

Om te beginnen. Wat zijn je favoriete bezigheden?
Ik hou heel erg van gezelligheid en mensen om mij heen. Ik breng dan ook graag tijd door met vrienden: om een hapje en een drankje te doen of andere leuke activiteiten. Verder vind ik het leuk om foto’s te maken voor bijvoorbeeld Instagram. Ook breng ik veel tijd door met mijn neefjes en nichtjes.

Jouw ultiem geluksmomentje?
Dat is dan toch wel als het zonnetje er is en heerlijk met een wijntje op het terras te zitten.

Wat is je levensmotto?
“Beauty begins the moment you decide to be yourself” van Coco Chanel.

Welke challenges heb jij overwonnen in het leven? En hoe heb je dit gedaan?
Ik denk dan toch het behalen van mijn autorijbewijs. Dat had ik heel lang uitgesteld omdat ik er enorm tegen opzag en mezelf er nog niet aan toe vond. Totdat een een oud-leraar van school een rijschool begon. Toen durfde ik het bij hem wel aan.

Mijn theorie haalde ik in alle trots in een keer, en uiteindelijk afgelopen oktober met nog veel meer trots en blijheid het praktijkgedeelte ook in een keer gehaald. En ik rij nu heel wat af, heerlijk! Heb nog geen moment spijt gehad!

Wat zijn jouw doelen?
Ik wil nog wat kilo’s kwijt. Sinds januari ben ik weer bij de fitness te vinden. Mijn doel daarin is toch wel dat het mij lukt en dat ik het weet vol te houden. Daarnaast hoop ik na mijn opleiding, die in juni ten einde loopt, een fijne leuke baan te vinden zodat ik dan kan gaan sparen voor een eigen auto en woonplek.

Wat zou je andere vrouwen mee willen geven?
Probeer zo positief mogelijk in het leven te staan. Dat is zeker niet voor iedereen even makkelijk maar daag jezelf er elke dag weer voor uit!

Wat draag jij het liefst?
Het liefst combineer ik bijna alles met een basic zwart rokje het zit ideaal en het kan overal wel bij en verder draag ik graag een paar sneakers.

Last but not least. Waar gebruik jij Vevina voor?
Ik gebruik Vevina als het lekker blote benen weer is: als het warm is en ik een rokje of jurkje aan heb. Hierdoor ga ik een beetje zweten en door de wrijving krijg ik rode schrale bovenbenen. En dat wil je natuurlijk niet…

Toen kreeg ik het advies om Vevina te gebruiken van mijn zus, voordat ik drie weken naar Italië vertrok en het daar nogal warm was. Ik heb het daar heel veel gebruikt en was verbaasd dat het super goed werkte! Sindsdien loop ik met veel plezier weer de hele zomer met blote benen! ☺

Oproep

Wil jij ook in deze rubriek, of ken jij iemand die dit leuk zou vinden? Stuur ons dan een bericht via Facebook.