Over Vevina Crème

Werking van Vevina crème

Vevina crème voorkomt een pijnlijke rode geïrriteerde huid op onder andere de bovenbenen, buik, borsten en bovenarmen. De crème zorgt voor een beschermende laag op je huid die irritatie voorkomt op deze gevoelige plekken.

Kenmerken

Vevina is waterresistent en zweet heeft geen invloed op de werking van de crème. Dit product is niet getest op dieren en bevat geen dieronvriendelijke bestanddelen.

Gebruiksaanwijziging

Breng een laagje crème aan op de wrijvingsplekken, bijvoorbeeld op de binnenkant van de bovenbenen, de bovenarmen of de buik. Laat de crème enkele seconden intrekken, zodat de crème zich aan de huid kan hechten.

Inhoud

Een tube Vevina crème bevat 50 ml. Dit is in de meeste gevallen voldoende crème om je huid een seizoen lang te beschermen.

Bestellen & Bezorgen

Als je via deze site besteld, wordt de platte tube middels een bubbeltjesenvelop met de post verstuurd. Je hoeft dus niet thuis te blijven voor de pakketbezorger. Zodra je betaling is ontvangen, wordt de tube Vevina crème verzonden. Verwerking en verzenden van je bestelling neemt enkele werkdagen in beslag.

Reviews

Benieuwd wat andere klanten van Vevina vinden? Lees dan de recensies van andere klanten.

Infomercial

Bekijk hier het filmpje over Vevina crème:

Heb je nog vragen?

Kijk dan op onze FAQ pagina.